BirDokuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, anca girebildim akşama kadar uğraştım. Çevresi çok geniş olan arkadaşıma kızı söyledim o detaylı araştırdı, kızın okuduğu okul felan herşeyi yalanmış, babası ölmemiş hatta durumları çok iyimiş. Buluşma yerine çağırdım can güvenliğim nedeniyle yanıma 5 tane arkadaşımı aldım gittim. Onlar arkadan beni izledi , kızla buluştuk oda bir arkadaşı ile gelmiş arkadaşına söyledim bizi yalnız bırakmırmısın dedim oda tamam dedi neyse ben kızı kenara çektim; ben ayrılmak istiyorum dedim oda peki dedi. Benim arkadaşım dayanamadı sinirlendi yanımıza geldi, sen niye arkadasımı dolandırıyorsun dedi senin hakkında herşeyi öğrendik dedik, bida arkadaşımı rahatsız edersen dedi senin bilmem neyini dıııt yaparım dedi. Sonra kıza s***** git dedim oda sahteden ağlayarak gitti arkadaşı çingen çıktı bize felan sövdü . Bende söyledim o parayı 1 hafta ödemezseniz olacaklardan ben sorumlu değilim dedim.
Kızla aynı mahallede oturuyormussuk ama benim haberim yokmuş , bana başka mahalle demişti aklıma geldikçe sövüyorum kıza.

O kızı çok iyi araştırdık eski sevgilisine kadar ulaştık, çocukla konuştum ben herşeyi anlattı ben o kızla aynı sınıftayım dedi bana zamanında çok çektirdi dedi. Benden para istediğine dair ssleri aldım eski sevgilisine yolladım sevgiliside okulda yarın ifşa edecek kızı. O işin peşini bırakmacağız ortalık şuan çok fena karıştı , herşeyin altında birşey çıkıyor. Eski sevgilisini bügün tehdit etmişler seni döveceğiz felan demişler. Bende duruma el ettim eğer çocuğun başına bir iş gelirse hepinizin belasını ..... yaparım dedim , bakalım yarın neler olacak.

Babasının adını soyadını , annesinin adını soyadını. İş yeri adreslerinı, gerçek ev adreslerini felan tüm öğrendik yarın gidip herşeyi anlatacağız.

edit: elime bazı ses kayıtları geldi, yarın ilk işim savcılağa gitmek olacak
isteyen olursa atarım ses kayıtlarını
yeni ses kayıtlarını alabilirmiyim acaba .)