dolar sadece türkiyede değil şuan tüm dünyada çok hareketli keşke sende biraz araştırsaydın kardeşim , olağanüstü bir durum yok ortada nasıl oluyorda bu kadar hızlı yükseliyor , piyasadaki dolarları kim hızla toplu şekilde alıyor ? kıbrıs üzerinden kimler dolarları topluyor , açık ve net doğal değil bu yükseliş bu resmen sopa gösterme , yönetime boyun eğdirme çabaları
Dolar'ın Dünya'da hareketli olması Türk Lirası'nın bütün para birimleri karşısında değer kaybediyor olmasının nedeni değildir. Türk Lirası açıkça işlem gören birçok paranın karşısında ciddi değer kaybı yaşıyor. İdeolojik olarak yaklaştığından gerçeğe uzaklığını anlıyorum ancak ne yazık ki ekonomi böyle yürümüyor. Türkiye kendini kusma noktasına geldi. Yönetime boyun eğdirme çabaları değil yatırımcının istikrarsızlığa ve hukuksuzluğa verdiği tepki. Dolar 3.00 eşiğini geçtiğinde de yapıldı aynı tartışmalar, 3.50'yi geçtiğinde de. Aynı şekilde Euro karşısındaki seri değer kaybında da. Cumhurbaşkanları, başbakanlar, makam koltukları, ideolojiler vatandaş varsa, ben varsam varlar. Ben yoksam hiçbiri yok. Dolayısıyla ekonomide ideolojiyi bir kenara bırakıp, biraz bilgi sahibi olup objektif bakmanı tavsiye ederim.