Aslında ilk geldiğim gün teşekkür edecektim ama daha tam tanışmıyorken teşekkür etmek biraz saçma geldiği için bir süre bekledim.
Katıldığım zamanlarda hesabımı doğrulamak için TC Ad Soyad ve Doğum tarihini vs doldurmuştum ve Bu gece R10'a girdiğimde şöyle bir bildirim ile karşılaştım ve bu beni çok mutlu etti

Gerçekten çok teşekkür ederim R10 ailesi her şey için, konulara sürekli cevap veremiyorum ama aktif olduğum zaman neredeyse gördüğüm ve yardımımın dokunacağı bütün konulara cevap vermeye çalışıyorum.
Bir yerden de tekrardan gireceğim bir sınavın stresi vs derken... Bugüne normalde mutlu başlamıştım ama yakın olduğum sanal ortamdan tanışıp bu dostluğumuzu ilerlettiğimiz bir arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim ve o an öyle bir yıkıldım ki elimden hiçbir şey gelmiyordu
Elbette zamanla hepimiz toprak olacağız ama nedensizce çevremizden birileri aniden eksildiği zaman bir boşluğa düşüyoruz... Tekrardan hepinize çok teşekkür ederim sizlerde benim ailem gibisiniz, sürekli konuşamasakta sürekli yan yana gelmesek bile hepinizin içinde iyiliğin, dostluğun, kardeşliğin olduğunu biliyorum. İyi ki sizler gibi insanlar var...

Özel olarak;
@deepkarizma; Hocam'a beni davet ettiği için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın!
Misafir; hocama teşekkür ederim, açtığım bi' konuda bana yardımcı oldu ve gece gündüz demeden yazdığımda her şeye cevap verdi.
@scout; Hocam'da bana Xenforo kurulumu yaptı ve gece gündüz demeden desteği elden bırakmadı.

Hepinize çok teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar... (Kusuruma bakmayın uzun bir yazı oldu ama içimi dökmek istedim)