profad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle ilk cümlemde şunu belirtmek istiyorum hosting firmaları yoruma şu paket var bu var falan diye yazmasın tamamen kullanıcı yorumlarına göre haraket edeceğim artık güvenim kalmadı hiç bir firmaya soğuttular olaydan. Aralarında iyi olanlar varsada bu kullanıcı ve sorunları umrunda olmayan firmalar yüzünden onlarda arada kanıyor, onlar adına ve biz kullanıcılar adına üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Şimdi öncelikle yaşadığım sorunlardan bahsetmek isterim, hosting kaynaklı aldığım 503 ve 500 hatalarından kaynaklı fotoğraflar düzgün yüklenmiyor, JS kodları düzgün yüklenmiyor hatta bu JS kodlarını düzgün yüklemediği için siteme özel yazılmış mobil yazılımımı kulllanamıyorum yüklenme ekranında takılı kalıyor, admin paneline zaman zaman, siteye zaman zaman giriş yapamıyoruz, FTP üzerinden yedek alamıyoruz. Anlayacağınız kafayı yedim ve hosting firmasıda ne olursa olsun toz kondurmuyor sorun ya bendeymiş ya scripti yazan arkadaşta yada scriptteymiş. Kendileri mükemmel biz sorunluyuz bende uzatmadan değiştirme kararı aldım(bu kaçıncı bilmiyorum, bu site için ilk ama daha önce farklı projelerimde birçok kez yaşadığım klasik olaydır) ve bir kaç gün içerisinde taşıma işlemini tamamlamak istiyorum.

Site altyapısı Wordpress değildir, bu sorunları yaşamayacağım kaliteli ve kullanıcılarının sorunlarına önem veren bir firma arıyorum. Veya sizin bir tavsiyeniz varsa şunu yap bunu yap diye onada açığım, aslında elimde Hetzner'de bulunan bir sunucum var fakat içerisinde bir çok site var deneme amaçlı kuruyoruz sitelerin hepsi tek IP üzerinde çalışıyor o yüzden buraya kurmak istemedim. Bu sunucu için class IP alıp sunucuya eklememe ve siteyi taşımama yardımcı olacak varsa onada razıyım.
Ben burdaki firmadan alıyorum https://goo.gl/whSwP5 Aylık 15TL den 4gb ramli vdsleri var hocam