Selamlar, gelişmeleri yazıyorum.
Bügün sabah 9'da yollara koyulduk ilk önce okullarına gittik, bilgi aldık kişiler hakkında. Çetedeki kişiler okula gelmemiş bügün sınıf arkadaşlarına sorduk artislendiler kavga çıkacaktı bizde okul olduğu için alttan aldık, neyse çetedeki erkeğe ulaştık dediğimiz yere geldi düzgün şekilde konuştuk ihtiyaçları varmış telefonların faturasını ödeyememişler. Ondan böyle yapma gerekisimi duymuşlar , bize 1 hafta süre tanı dedi ödeyecem dedi, artık para bile kurtaramaz dedim sizi ama yinede size cuma gününe kadar vakit tanıyorum dedim. O güne kadar ödeyin dedim ve bügün benden hepiniz özür dileyeceksiniz dedim, 30dk önce buluştuk kız ve erkek; özür dileriz senin gururunu felan kırdık dediler,şuan yaptığımız için çok pişmanız dedi. Bende hatanızı bilmeniz güzel dedim. Sonra kızı kenara çektim bak bana herşeyi anlat dedim (gizli video kaydına aldım ruhları bile duymadı

) oda anlattı kızı tehdit etmişler, bende öyle yapmak zorunda kaldım dedi bende orası beni ilgilendirmez dedim ben senle buluştum dedim sende g*t altına gittin dedim.Eski sevgilisi kızın adını çıkarmış mahallede ve okulda (ben söylemiştim çıkar diye) kızın dışarıya çıkacak yüzü yokmus annesi beni aradı anneside benden özür diledi kızım bir cahillik yapmıs dedi, Bende abla dedim parayı ödeyin kızınızın ismini temizlerim diye, ama dava edeceğim dedim çünkü ortada sadece maddi kısımlık olay yok dedim kadın beni ikna etmeye çalıştı ama ben kesin kararlıkla vazgeçmiyorum ve vazgeçmeyecemde ortada büyük karektersizlik var bir insanın gururu ile oynamak çok adaletsizce. Kızın hali kötü ve aileside çok üzgün ama bana acımayana hiç acımam, bu yazıyı yazana kadar 2 kere aradılar açmadım

UZLAŞMAYACAM Kesinlikle. Bu hayatta hep kötüler kazanıyor, ondan artık herkese hakettiği gibi davrancam... Şuan bile sinirliyim