aamircakir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu rakamlara Ankara - Malıköy bölgesinde imar sınırı ve önümüzdeki 3-5 yıllık planda imar çalışmaları yapılacak yatırımlık tarla alabilirsiniz. Kapaklı'nın 15 yıl önceki hali gibi. Şu an konumuna göre metreleri 50 ile 70 tl arasında. Biz kendimiz dahil bir çok arkadaşımızla yer aldık bölgeden. Emlakçıdan değil yalnız köylünün kendisinden bulmak alışta da kazandırıyor. Bir vesile köy muhtarının damadıyla tanıştık ve onun vasıtasıyla bulduk biz yerleri hep.

Piyasadan da bir kaç tl/m2 uygununa aldık her zaman. 3-5 sene içerisinde ben çok rahat 100% getireceğine inanıyorum ki geçen sene ile bu sene arasında bile biz %25 civarı kazandığımız alımlar oldu alışta da m2 olarak uygun aldığımız için.

Edit: Bir de Çanakkal Kavakköy, yeni İstanbul otobanının yanından geçtiği bir yer. Yine köylüden biz buradan uygun bir yer aldık. Badem ekimine vs de çok uygun bir bölge. Burası da değerlendirilebilir.

Merhaba peki fiyatlar ne şekilde dönümü olarak soruyorum ve muhtar damadının numarasını alabilirsem bende sordurmak isterim. Teşekkürler