Ben aldım Tiger Balm yurtdışından sürdüğünüz yeri soğutma özelliğine sahip..Kırmızı renkli olanı ısıtıyor,Beyaz ve turuncu rengi soğutuyor her şeye iyi geliyor mübarek..Benim dizdede sıvı kaybı mevcut + menisküsle birleşti ameliyat diyorlar başka birşey demiyorlar
Beyaz olanı cidden baya soğutuyor ama kırmızı olan ısıtmadı anlamadım. N11'deki en yüksek puanlı satıcıdan aldım aslında. Ayrıca benim de aynısı sanırım menisküs + sıvı kaybı
Sıvıyı eklettirmediğiniz sürece oradaki aşınma daha hızlı artacak ve acılarınız daha hızlı büyüyecektir.
Kelle paça çorbası için. sıvı takviyesi iğneyi yaptırın. O kendi kanından hazırlanan takviye daha çok işe yarıyormuş.
Ancak muhakkak bir şey yapın, krem peşinde koşmayın.
İğnenin etkisi 1 ay sonra başlıyor ve 6 ay 1 sene arası sürüyor.
Ben yaptırmıştım tekrar yaptırmayı düşünüyorum.
Teşekkürler hocam, kesinlikle haklısınız. Sonuçta sıvı olmayınca kemik aşınacak. Kelle paça çorbasını dün akşam bir arkadaş da önerdi, faydalı olduğunu babam da yıllar önce menisküs problemimde söylemişti.
Krem anlık çözüm, farkındayım onun. İğne için Sakarya'da bir doktor varmış. Acaba İstanbul'da da iyi bir doktor var mı bunu yapan? Ayrıca sigorta karşılamaz mı bunu?