Krizi fırsata çevirebilmek için her defasında bir kriz olmasını beklemek durumundasınız. Maalesef bu pasif bir gelir elde etme yöntemi.
Projenize yeterince güvenmediğinizi düşünüyorum. Şayet öyle olsaydı bir şekilde hayata geçirirdiniz. Olmuyorsa bunun sebebi büyük oranla "sizsiniz". Ancak bu işin güzel tarafı şu "sizin" kontrolü sizde. Kendinizi değiştirerek ve geliştirerek hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
2017 yılında elimde çok güzel bir proje ile ( içerik blog oyun değil) devletin bir kurumuna gittim destek almak için ilk elemeyi geçtim. Sürekli dokümanlar topluyorum analizler fizibilite raporları vs. 2. görüşmeye gittim sunumu yaptım. 2 ay geçti cevap gelmedi aradım elendiğimi öğrendim. o dönemde destek alan projelere baktım ister inanın ister inanmayın arkadaşlık sitesi vardı. Benim projem global dünyada hizmet verecekti ama adamlar arkadaşlık sitesine bile destek verdiler beni salladılar. O günden beri ben paramı projelere harcamadım bekliyorum kriz çıksın kriz fırsatçılığı yapıcam ev araba arsa tarla be bulursam o kriz zamanında alacağım. Şuan sadece bekliyorum...
Evet adsense bir çabadır bence halk olarak gözümüzü açmadığımız biz nereye gidiyoruz demediğimiz sorgulamadığımız hakkımızı aramadığımız sürece bir *** olmaz.