Hocam network kesintisine de birşey dediğimiz yok. Bu network kesintisi 5dakika olur 10 dakika olur onda da sorun yok. Ben sürekli takip ediyorum ki forumda takip edenlerde var. 6-7 gündür bir datacenter'ın pingi hiç mi stabil olmaz ? Hayır sorunu iletiyoruz, çözüm de üretilmiyor. Sorun yok diyorlar. Ekran görüntüsü ile, trace ile ne var ne yok sorunu kanıtlıyorum. en az 10 kere kanıtlamışımdır da. Networkleri gerçekten sorunlu. Bunun ttnet ile vs de alakası yok. İçeride network sorunları var.
Kendilerine daha önce de söyledim ama pek kaale almadılar. Ne zaman kendilerinden switch kiralasak tam olarak bu sorunları yaşadık ve iade edip kendi cihazlarımızı aldık. Ciddi anlamda ya switchleri sıkıntılı ya da ayarlamayı bilmiyorlar.
Ciddi bir yatırımla işletilen büyük bir verimerkezi olduğu için ve bu kadar çok sorun ve kötüleme yaşandığı için yönetim kurulunun yakın zamanda gerekeni yapacağını düşünüyorum. Şahsen bu kdar yatırımla böyle bir iş yapıyor olsam ve saçma sapan yorumlarla marka karalanıp yatırımım değer kaybediyor olsa kadro yenilemeye kadar giderdim. Ben biraz daha sabretme taraftarıyım.