Hayır anlamadığım şey, bir firma hiç mi açıklama yapmakla kendini hükümlü hissetmez? Marka değeri koruyacağız diye mağdur etmenin üstünü kapatmaya çalışmak, günler sonra bir blog yazısı yazıp, özür dilemek yerine "yine uptime başarımızı sürdürdük" diye cıva satmak nedir? Firmasın sen, sorumlulukların var, bir twit at, bilgilendir. Saldırı alıyorum de, trafoya kedi girmiş de, stajyer kabloları kemirmiş de, arkadaşın trafoya çay dökmüş de, yemeğe çıktık gelicez de, ama bişi de yahu.
2 yıldır konum değiştirmeyen keywordler son 2 haftadır sallanmaya başladı. Search Console'ye Ahrefs'e girmeye korkmaya başladım artık. Elim gitmiyor. Avrupa lokasyona geçeyim diyorum, alışkanlıklar bel büküyor. TR lokasyon farklı bir DC bulayım diyorum, sağlayıcımdan çok memnunum, onların suçu olmamasına rağmen faturayı onlara kesmek istemiyorum. İki ucu b*klu değnek oldu bu Radore işi artık.
Çok güzel özetlemişsiniz.
Radore'nin bildigim kadarıyla 70 Gbit hattı var Türkiye'de bu denli hatta sahip bir veri merkezi pek nadir bulunmaktadır. Yönetimin ve personelin bu durumda nasıl bir yol izleyeceğini merakla bekliyoruz. Artık radore mimlendi insanlar korkarak hangi veri merkezisindesiniz diye sorduklarında elimiz ayağımıza dolaşıyor cevap verirken. Uzun yıllardır çalışdıgımız radore ile son 1 ayda yaşadığımız stres bizi 1 yıl yaşlandırdı, ama eminim buna bir çözüm yolu bulacaklardır Allah'ın izni ile.