[QUOTE=SyLvesTR94;1073501570]Bencede iyi pumplandı. Şişmişken piyasaya yeni giriş yapılmasını tavsiye edilmez. Öngörüm 4.20 / 4.24 cıvarlarına kadar düşecek. O zaman giriş yapın piyasaya bodoslama dalmak direk zarar demektir dimi sanalcuzdan hocam?

3.85 den beri yükselecek diyorum çevreme ilk hedef 4.20 demistim 4.20 oldu düzeltme gelebilir dedim ben sattım 4.24 falan oldu oradan 4.05 e düstü bir daha aldım hedef 4.40 dedim 4.41 de sattım 4.46 oldu oradan bi saldı 4.22 gördüm bi daha aldım hedef 4.50 gecemeyebilir dedim 4.49 da sattım 4.50 oldu oradan 4.40 a düstü, baktım düsüs sınırlı kaldı 4.45 dan geri aldım simdi elimde tutuyorum 4.70 bekliyorum bakalım.

Şimdi söyle söyleyeyim hiç bir ekonomik enstrüman sonsuz süreli artmaz ya da düşmez. 3.95 civarından 1.5 ay gibi bir süreçte 4.60 olduk bunun düzeltmesi gelecektir artık gelmeli de, sırf o yüzden düşüş öngörüyorum o düzeltmeyi de yayı germek gibi düşünün, daha ileri atmak için bu şart. Bu doların duracağını düşünmüyorum çünkü yaklaşık 7 yıldır bu işle ugrasıyorum Foreks le başladım. Bir para birimimin değer kazanması yüksek faiz, düzgün ekonomik veriler, işsizlik verisinde azalma, tarım dışı istihdam gibi konularla alakalı bunlara baktığımızda bizde hiç biri olumlu gitmiyor. TL nin değer kazanması bence zor.