Merhabalar,

Normalde İş Arayanlar kategorisinde bir konum daha var. Fakat ne oradan ne de kariyer.net tarzı yerlerden bir iş bulamadığımdan ötürü ve daha önce burada iş arayanların konu açtıklarını bildiğimden ötürü konu açmaya karar verdim, hata olduysa affola.

Beykent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.,İstanbul'da yazın tam zamanlı, okul zamanlarında yarı zamanlı olacak şekilde çalışabileceğim bir iş arıyorum.

Php/python ve birkaç dilin derleme/düzenleme (kısacası temel seviyede) seviyesinde bilgi sahibiyim;
Esasen okulda C öğreniyoruz ve aynı zamanda kendi çapımda C++ öğrenmeye çalışıyorum fakat her ne kadar öğrenmeye çalışsam da bu dillerde (C hariç) OOP kısmına gelince tosluyorum ve öğrenme isteğimi kaybediyorum..O yüzden nesne tabanlı olmadığı sürece (her ne kadar zor olsa da) programlamada "bir şeyler" yapabileceğimi düşünüyorum.

Cpanel,WHM,Vmware programlarını uzun süre kullandım kullanmaktayım;
13-14 yaşımdayken Metin2 PvP server furyası vardı, ben oynamaktan çok kurcalamayı severdim ondan ötürü birkaç adet merdiven altı bilişim firmasında çalışmıştım o zamanlar ve onun üstüne sektörde freelance olarak yaptığım işlerle kendimi geliştirdim.

Akıcı şekilde İngilizce biliyorum, fakat sesli konuşmada muhtemelen Hint aksağanına sahibim diye tahmin ediyorum

Wordpress,joomla gibi hazır sistemlerde düzenlemeler,yönetim vs. nasıl yapılır farkındayım.

Linux ve Windows konusunda orta/üst seviyede bilgim bulunmakta, bu "Metin2" furyasından kaynaklanıyor.

Arduino ile ilgili birkaç adet gerçekleştirdiğim proje var;
Lise 3.sınıfta okulum Tübitak bilim şenliğine (Ciddi bir şenlik değil) arduino temelli bluetooth kontrollü RC Araba yapmıştık, temel bir proje ama o proje bende Elektroniğe karşı ilgi başlattı, ilerleyen süreç içerisinde PIC kodlama üzerine yoğunlaşmayı planlıyorum.

Kriptopara dünyası üzerine bilgim bulunmakta;
Bunun çok acıklı bir hikayesi var esasında kaç sene önce hatırlamıyorum, 3 arkadaş mining işine girelim demiştik ki ben bundan 1-2 sene önce btcyi alttan alttan takip ediyordum ve her sene yükselişinde arkadaşlara girmemiz gerektiğini söylüyordum. Mining işine girdiğimizde ethereum 15$ bandındaydı, yanlış hatırlamıyorsam ayda 150 M/H kazım yapıyor ve aylık 30 ETH kazıyorduk.. Eth'nin ilerde felaket patlayacağını arkadaşlara her defasında belirtiyordum onlar da bana katılıyordu fakat hiçbir şekilde yatırım yapmadık. Kazım serüvenimiz 6-7 aya yakın sürdü ilk 2 ayı 18$ Eth, kalan 4-5 ay 7-8$ bandına düştü diye hatırlıyorum. Tahminimce 350 ETH civarında kazım yapmıştık fakat hep ertelemekten 1 tane bile kenara koymamıştık ve o zamanki dolar dalgalanmasından v.s. ötürü 10.000 TL'lik yatırımdan 1500-2000 TL civarı kar edip çıkmıştık..Arada 3-5 tane saklasaydık ne olurdu ulan diye birbirimizi şaka yollu suçladığımız oluyor tabii

Velhasıl kelamİ
Tahminimce belirli bir kısmınız haklı olarak garsonluk tarzı öğrencilere yönelik bir işte çalışmamı önerecek fakat ben özellikle kendi ilgilendiğim alanda (tercihen bilişim) çalışmak istediğimden ötürü bu yolu seçtim.

SEO ve Makale yazımını da önerecek yazarlar olacaktır her ne kadar işin içine girersem kötü de olsa belki de bir şeyler yapabileceğimi düşünsem de ben daha çok yukarıdaki alanlarla ilgilenmek istiyorum..

Teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

Mail: umit.yaylaa@gmail.com