FLetcher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet, yaptığım ön araştırmada yüksek fiyatlar görünce o yüzden 2. el ürüne yöneldim. daha yüksek fiyatlı ürünü 2. el diye nispeten düşük fiyata alabilir miyim diye.
verdiğiniz örnekteki ürün ( bir önceki arkadaş da vermişti ) programları çalıştırıp uzun ömürlü pil ömrü verir mi? 7-8 saat çalışma gibi...
bir de benim düşüncem mac uzun vadede windows gibi yavaşlamıyor bu yüzden uzun ömürlü bir kullanım ömrü sunuyor, yanlış mıyım?
Aslında ben önermek için değil eleştirmek için o linki verdim alacak iseniz şöyle düşünelim bir grafiker olarak air vs işinizi görmez ve pro serisinden 2015 ve öncesini almanız gerekecek bu fiyata ve evet güzel ikinci eller mevcut bulursanız alabilirsiniz ama kast ettiğiniz windows uzun süre sonra yavaşlıyor sizde hak verirsiniz ki stabil bir şekilde kullanmamaktan geciyor , temiz bir kurulum ve gerekli programlarınızı kurduktan sonra daha farklı fantazilere girmeyerek emin olun mac tarafından daha avantajlı ve daha uygun şekilde ekstralarınız olur. Yaklaşık 3 yıldır bir acer ultrabook kullanmaktayım ve standart yazılım geliştirme programları kullanmaktayım tahmin edersiniz ki fantastik yazılımlar ve araclar olmalarına rağmen 3 yıldır win 10umu bir kere bile sıfırlamadım.

Tavsiyem. Grafiker olarak mac alıcam derseniz 2015 pro sonrasındaki modellere bakın pil durumlarını vs özellikle kontrol edin.
Windows tarafında sıfır olarak zaten bir çok seceneğiniz mevcut ama tavsiyem olarak HDD bulunması minimum 1080P (ultrabooklar 4k Genellikle mümkünse onlar), mat ekran ve th3 portlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Mac'te alsanız Win'de alsanız ikinci ve en önemli tavsiyem gerekirse borçlanın ama uzun yıllar ve rahat edeceğiniz bir cihaz alın