ardayuce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde yeni dönem yayıncıları bir çok ülkede belli oldu. Digiturk’ün lokomotif kanalı beIN Sports, çok önemli bir adım atarak 2018-19 sezonundan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi’nin yayın haklarını 3 yıllığına satın aldı.
Daha önceki sözleşmelerde maçların bir kısmının şifresiz kanalda yayınlanma zorunluluğu vardı. Yeni sözleşmede ‘açık kanal’ şartı kalktı. beIN Sports yönetimi maçları şifresiz bir kanala (Örneğin 3 sezondur Tivibu’nun yaptığı gibi TRT’ye) yönlendirmek zorunda olmayacak.

Sporun Yıldızı Paketi; 12 Ay Taahhütlü Fiyat; 109 TL Kredi kartı kullanıyorsanız 12 ay boyunca aylık 89 TL


* 12 ay taksit seçeneği Bonus, Axess, World, Advantage, Card Finans ve Maximum özellikli taksit özelliği olan kredi kartları için geçerlidir.’’
DETAYLI BİLGİ İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ.
Daha önceki sözleşmelerde maçların bir kısmının şifresiz kanalda yayınlanma zorunluluğu vardı. Yeni sözleşmede ‘açık kanal’ şartı kalktı.

Bu konuda emin misiniz? Yine bütün maçları BeIN Sports yayınlayabilir ama ben salı günleri olan 1 maçı BeIN Sports Haber'den şifresiz yayınlarlar diye düşünüyordum.