BirDokuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli abilerim/kardeşlerim mesajlarınız için çok teşekkür ederim, inan çok iyi geldi rahatlattı mesajlarınız.
Kız hakkında bilgi vermeyi unuttum , kızın babası ölmüş, kendisi okuyor annesi çalısıyor (kızın bana söylediği bunlar ve kızın hakkında az çok araştırma yaptım dediği bilgiler doğru)
Parayı annem hastalandı diye istedi, iyi kalbim dayanamadı verdim tabii.

Tekrar para isteme bahaneside telefonumun cebimden düştü ekranı kırıldı dedi, telefonu İphone bu arada kırık telefonun fotosunu isteyince kalitesi düsük bir foto attı ordan suphelendim oyalamaya devam ettim. Daha sonra bana ss attı dün aksam yani iphone olduğu belli ve bana yalan söylüyor para koparmak için.

Yazdığınız mesajlar sayesinde kızdan soğudum, tesekkür ederim. Işık tuttunuz içimi dökmeye ihtiyacım varmış...

Planım şu şekilde; ödememi aldım diyeceğim, buluşcağımız yere çağırcağım daha sonra buluşunca yüz yüze konuşcam. Sen dolandırcısın felan sen benimle param için birlikte oldun diyeceğim tabii kızın gururunu felan kıracağım. Sonra bırakıp gideceğim... Planım bu şekilde daha güzel planınız varsa zevkle uygulamak isterim.

Bu şarkı çok iyi geliyor;

https://www.youtube.com/watch?v=t8A-ft-CqzA

1 - Fake bir erkek hesabı aç ve zengin olsun.
2 - 20 30 paylaşım yap
3 - Takipçi ve Beğeni satın al ve tüm gönderilerini beğendirt
4 - Kıza fake hesapla mesaj atıp muhabbet et ve ona Moda dükkanının sahibi olduğunu söyle.
5 - Muhabbet ilerleyince nerede yaşadığını sor ve aynı yerde yaşadığını söyle
6 - Ondan Hoşlandığını ve buluşmak istediğini söyle.
7 - Buluşma yerini 4. maddede belirttiğim Moda dükkanı olarak belirle. (Sözde kendi dükkanında)
8 - Dışarda bir yere pusu yap ve kızın içeri girmesini bekle.
9 - Kız içeri girdiğinde hemen arkasından girip onu selamla ve işyeri sahibine bu benim ve benim gibi birçok erkeğin kız arkadaşı. Hepimizi birden çok rahat işletebiliyor. Bugüne kadar hiçbirimiz şüphelenmedi. Kendisi işletme mezunu. İşletme pozisyonunda eleman ihtiyacınız varsa aylık 200 liraya çalışabilir de. Sonra kızın suratına birkaç defa tükürüp maşşallah de dön arkanı çek git.

Hocam kurgu tamam! Uygulamayı görelim