Öncelikle şunu belirteyim.. premium ya da kurumsal hosting paketleri diğer firmalar için genelde sadece e-posta olarak + sağlar. hesap başı daha yüksek kota, saatlik 100/150 gönderim sınırlamasını kaldırma/yükseltme ve limitsiz eposta hesabı gibi.
Ancak güzel hosting, premium paketinde kaynakları daha yüksek performansa göre bu paketi kullanan müşteriler arasında paylaştıracağını belirtiyor. 2 site barındırma hepsinde görünüyor lakin bu tarz paketlerde kaynak tektir. ve size ne kadar web sitesi barındıracağınızı belirtirlerse ve siz de birden fazla web sitesi barındırırsanız bu ayrılan kaynak hepsi tarafından ortak kullanılır. ve hız/performans yönünden hiç te avantajlı olmaz. tek site barındıracaksınız her zaman bunu aklınızdan çıkarmayın hız/performans öncelikliyse sizde..
reseller paketleri ben her zaman önemsiz tanıtım sayfaları oluşturan webmasterlar için uygun görüyorum. çünkü bu paketlerden oluşturacağınız her bir hosting hesabının kaynağı orta ve üst düzey siteler için yetersizdir. genel anlamda firmalar tarafından oluşturulmuş paketler adına konuşuyoruz yine özel bir paket oluştururlarsa iş değişir.
bu premium d paketinde ise 4 çekirdek ve 4 ram normalde premiumluk bir kaynak değil. Ancak güzel hosting burda bu kaynaklara özel bir paylaştırma yapıyorsa o zaman premiumluğu ortaya çıkar.