Alıntı
8. Ödeme yönteminizden çekim yapamazsak veya ödemenizin vadesi geçerse, ödenmemiş tutarları tahsil etmek için ek işlemler yapabiliriz. Makul düzeyde avukatlık ücretleri dahil olmak üzere, bu türde bir tahsilata ilişkin tüm masrafları ödeyeceksiniz. Vadesi geçmiş tutarlara, ayda %1 oranında veya kanunlar gereği uygulanabilecek maksimum oranda (hangisi daha düşükse) faiz uygulanacaktır.
Facebook Self Servis Reklam Koşulları 25 Mayıs 2018'de yürürlüğe gireceğini duyurdu. Benim dikatimi çeken yazı dilinde kullanılan kaba üslup oldu.
Gözüme çarpan en önemli şey ödeme alınamadığı durumda avukat yolu ile ödemeyi alabileceklerini belirtmeleri ve faiz uygulayabilme durumları.

Bunlar dışında reklam yayını kararlılığına garanti vermedikleri bir madde koymuşlar. Ben bu cümleden, rekabetin artabileceğini, yüksekten tıklanan reklamın performansının daha iyi olacağını çıkarımladım.
Alıntı
7. Yayın planı, reklam alanlarının kullanılabilirliğine bağlıdır ve süreklilik sağlamayabilir.
Güncellenen tüm koşullara Facebook Resmi linkinden ( BURADAN ) ulaşabilirsiniz. Okumakta fayda var.