Empires adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese hayırlı geceler. ALLAH (c.c) şu mübarek ramazan ayında tuttuğunuz oruçları, verdiğiniz zekatları, kıldığınız namazları kabul eylesin inşallah.

Benim kendimle ilgili bir sorum olacak şuan için 5.000TL nakit param var buna karşılık olarak her ay sabit olarak ödediğim 1.800TL borcum var. Bu belirttiğim tutar dışında herhangi bir ödemem yok. Alkolüm yok, sigaram yok, kumarım yok. Kendim yazılımcıyım en azından her ayın sonunda borçlarımı ödeyebilecek kadar para kazanabiliyorum. Hiç bir arkadaşım yok çevrem yok varsa yoksa bir tek annem, babam, abim ve kardeşim başka kimsem yok şöyle düşünün her haftasonu çalıştığım şirkette herkes haftasonu birşeyler planlarken ben haftasonunun gelmesini istemiyorum çünkü dışarı çıkıp gezecek birileri yok benim hayatımda ve olmasını da istemiyorum. Sizden ricam benim birikmişim bu her ay aldığım maaş 2.100TL yam gelirlerimle bu tutar 2.500TL - 3.000TL arası değişiklik gösteriyor bana bu kadar parayla nasıl mutlu olacağımı ve kendimi nasıl meşgul edeceğimi söyler misiniz yani siz olsanız ne yapardınız ?? Benim mesajımı okuyup bana yol gösteren herkese şimdiden teşekkür ederim. ( Merak eden olursa yaşım 25 )
Kardeşim Fenerbahçeli ol, kanser ol. Şekil a ben