Birçok kişi web sektöründe yıllardır kulaç atmasına rağmen kendisini okyanus ortasında zannediyor. Kulaçları atıyor ama kurtulacağını zannediyor. Hataların hepsi benim, sonuna kadar kabul ediyorum. En büyük hatam ise sabır gösterememem. Hatamı kabullenen birisiyimdir, eleştiriye de açık birisiyimdir (küçük görme - hakaret etme vb. şeyler dışında).

6 ay önce Sağlık Adresi adında bir site açtım. 11 yıl önce alınmış alan adını aldım (hiçbir banı yok ve isim güzel diye) daha sonra minimum 350 kelimeden oluşan 180 adet makale aldım. Ki, makalelerin bir çoğu da 450-500 kelimeden oluşuyor. Aldığım makaleleri analiz ederek aldım, %100 özgün olarak satın aldım.

Onun yanında tema, hosting vs. derken anlayacağınız masraf ettim. İnsan belirli bir zaman sonra masrafını da geçiyor, hadi diyor ki tamam; sigara içiyordun, sigara içtiğin paraya bunları yaptın. Ama emek veriyorum, gerçekten emek veriyorum. Sosyal medyasına, site içerisine, eniğine, cücüğüne her şeye emek veriyorum. Ama yok! Olmuyor!

180 özgün yazı, 117 özgün yorum var ama günlük 50 tekil hit'i geçemiyorum.

Eminim sizde de oluyordur, tüm her şeyi satıp bu işlerden elinizi ayağınızı çekmek istiyorsunuzdur.

Yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var.

Saygı ve Sevgilerimle
İyi Çalışmalar.