Sadece 10 saniye izledim ve kapatıyorum. Herkes makale yazarı olabilir demişsiniz, laptobu olan ve hızlı yazabilmek şartıyla vs.
Doğrusunu yazıyorum herkes makale yazarı olamaz, olmamalı da. Bunun içinde insanın yeteneği olması lazım. Bu yetenekler nedir, nelerdir? Şu kavramları arayabilirsiniz:
-Farklılık
-Bilgi okuma
-Okuduğunu anlama ve yorumlama bilgisi
...
Bu şekilde daha çok ekleme yapabilirim. Kapattığım kısımda son olarak şu cümleyi duydum. Hızlı yazmanız, klavyeyi hızlı kullanmanız gerekiyor demişsiniz. Bunu arkadaş nasıl söyleyebiliyor? Hızlı bir şekilde isterse saniye de 10 tane içerik yazsın, kaliteli olmadıktan sonra ne önemi var? Ben 10 günde 1 içerik yazıp, bunun kaliteli olduğunu karşıya geçirebiliyorsam makale yazarı benim, arkadaş. Onlar değil!
Bu şekilde videolar çekiyorsanız umut değil, teknik bilgi vermeniz gerekir. Siz insanlara umut vererek herkes yapabileceğini düşünüyor bu da sektörü olumsuz yönde etkileyecek. Sonra şikayet konularından görüyoruz sonuçlarını. Şunu da söyliyeyim eğer içerikte kalite arıyorsanız, bütçenizi minimum değere de çekmeyeceksiniz.Düşük rakamlara yazılan içerikler hepsi için değil ama çoğu için söyleyebilirim ki sadece görüntüden ibaret. Kendisi var olur ama görünmez, ağzı olsa da konuşamaz.
Devamını dinleseydiniz kapatmak yerine üstat, anlatıyordu daha nice şeyler.