www.cilekhavuz. com.tr arkadaşlar web sitemiz hem yazılım olarak hem kullanıcı deneyimi olara en önemlisi seo olarak ne durumda kontrol edip eksiklerimizi belirtirseniz sevinirim bazı kelimelerde başarı sağlayamıyoruz havuz yapımı gibi sebebi nedir tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkür ederim herkese
Çok basit, siteye ilk girişte naptığınızı anlamadım. Havuzunuz hamamınız mı var yoksa onları mı yapıyorsunuz anlamakta güçlük çektim. Site başlığı aşırı derecede alakasız. Google aramalarında ilk önce insanlar başlığa bakar. eve sauna yaptırmak gibi aramaları var. Müşteri kitlenizin ne aradığını bilmeniz ve ona göre içerikler üretmeniz gerekli ve başlıkları da ona göre atmanız gerekli.
Anasayfada olması gereken;
Başlık : Çilek Havuz - Özel İmalat Ürünleri
Açıklama: Çilek havuz başta sauna olmak üzere Türk hamamı ve havuz yapımı gerçekleştiren kaliteli imalat firmasıdır.
Başka bir sayfa açıp;
Başlık : Sauna İmalatı - Klasik, Ev Tipi Sauna ve Diğer Türler
Açıklama : Sauna imalatı sayfamızdan sauna çeşitlerini inceleyebilir, size uygun olan sauna tipini seçebilir ve fiyatını öğrenebilirsiniz.
gibi gibi daha bir çok şey üretilebilir.
Demek istediğim sistem baştan yanlış kurulmuş. Ezbere iş yapmışsınız.
https://www.cilekhavuz.com.tr/sauna-yapimi/
Bu sayfanızı inceliyeyim. İnsanlar sauna malzemeleri sormaz size
Sauna Yapımı Ekipmanları bunu sitenize giren ziyaretçi napsın? Kendisi mi sauna yapacak? Adam zaten size yaptırmaya gelmiş, kendi ypamak istese açar youtube vs bakar malzemeleri alır yapar. Her yazımda bahsederim, mantıklı site açın ziyaretçinin ne istediğini tahmin edin. Ezbere iş yapmayın, sırf yazmış olmak için içerikleri yazmayın. 10 tane sayfa ile tüm siteleri geçebilecekken uzattıkça uzatmışsınız. Ana hatları belirleyip yola öyle çıkılır.
Bir başka hata;
https://www.cilekhavuz.com.tr/urun/t...er-suzgecleri/
bu ürünlerin sitede ne işi var eğer satmıyorsanız? Ürünleri online satmıyorsanız siteye koymanın hiçbir anlamı yok. Adam ürünü almak için girecek siteye ama satın al butonu göremeyince direk çıkış yapacak. Bu da sizin sitenin otoritesini düşürecek.
Yapan kişiye göre site mükemmel gözükebilir ama incelendiğinde çok fazla doldurulmuş olduğu net şekilde görülüyor.
Tüm bu bulduğum hatalar 5 dakikada tespit ettiklerim. Detaylara inilse daha neler var kimbilir. Sitenizi tekrar gözden geçirin. Gereksiz hiçbirşeyi sitenizde bulundurmayın.