Hocam henüz 2 hafta oldu o ağrıdan kurtulalı sana anlatayım olayı.
Tırnak batması ameliyatı oldum. Uyuşturmak için yaptıkları iğneler canımdan can aldı. Neyse ameliyat bitti doktorum bana Leodex 25 mg ağrı kesici yazdı. 4 saat geçti bir ağrımaya başladı anlatamam 1 gün bile dayanamadım acıya. Doktorun yazdığı ağrı kesici hiçbir işe yaramadı. En son araştırma yaptım ve tırnak batması olan birinin doktoru Apranax Plus önermiş fakat bu ilaç reçete ile satılıyor. Neredeyse ağlayacaktım gözlerimden yaşlar geldi hocam. Annem hastanede çalışıyor ona söyledim ilacın adını. Doktoru ona geçen hafta o ilacı yazmış annem almış fakat kullanmamış. Dedim en fazla ölürüz bu acıyla dayanamıyorum. Bir içtim 10 dakika sonra ne ağrı kaldı ne sızı. Tabii 9 10 saat sonra tekrar ağrımaya başlıyor fakat araştırmalarıma göre bu ilacı 8 saat arayla kullanabiliyorsunuz. Günde 3 adeti geçmeyecek şekilde. Bundan önce majejikte denedim tesiri olmadı. Gerçekten kaliteli bir ilaçmış. Fazla kullanımda bağımlılık yapıyor fakat kullanacağınız en fazla 1 hafta olduğundan korkulacak birşey yok. Ben ameliyat ağrımı bununla geçirdim Allah razı olsun bu ilacı üretenden.
Dediğim gibi reçetesiz satılmıyor yarın acile gidip o ilacı yazdırmayı deneyin %100 çözüm.