kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kimsye dert verip derman aratmasın, organ bağışı meselesi iyi bir şey ama ülkemizde neyin ne olduğu belli olmayınca insan tereddüt yaşıyor
Bu konuda şüphe duyan arkadaşlara en basit örnek açıkça ben varım.Her ne kadar taa 1992 yılında bu bağışı yapmış olsam da bundan 6-7 yıl evveline dek hiç böbrek ağrısı yaşamamıştım. Yaşayan bir yakınım da olmamıştı. Herşey bir gece başladı.. Sonrasında hastaneye gidebilmeyi bırak evde tuvalete gidemediğim (yürüyemediğim) gidebilsem de idrara çıkamadığım azap dolu krizler yaşadım.. Yıllar sonra en sonunda doktorun tavsiyesi ile diğerinide kaybetmemek için o sorunlu hale gelen böbreği aldılar.. Yani işin özü arkadaşım bana bundan 6-7 sene önce dese idin ki sen tek böbrek ile hayatına devam edeceksin üzerine bir de üstüste geçirdiğin ameliyatlar yüzünden zil sağır olacaksın "hadi laynnn" derdim.. Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor!.. Bugün burun kıvırdığın o bağışa bir gün siz ya da sevdiğiniz biri çaresizce Allah korusun muhtaç kalabilirsiniz!..