HelixTm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam futbolcu ve sanatçı kısmına pek katıldığımı söyleyemem. Çünkü bir futbolcu gerçekten ömrünü adıyor ve insanların izlemekten hoşlandığı bir spor dalı. Aynı şekilde sanat yapan bir insan da bu şekilde, insanların beğenilerini kazanarak emek vererek para kazanıyorlar ( aralarda emek vermeyenler de var ama onları sanatçı kitleden saymıyorum ). Hocalar, din adamları az mı çalışıyor, hayır çok çalışanı da var amenna. Fakat yaptıkları iş ile çelişmeleri bu durumu ironikleştiriyor. Benim tepkim sadece buna. Yoksa gitsin trilyonlar kazansın, banane?
Hocam ben ısrarla dahil ediyorum.İstisnalar kaideyi bozmaz, Futbolculardan örnek vereyim Cristiano, messi, puyol,ronaldinho ve nice kendini işe adamış efendilikle işini yapan futbolculara aldıkları para için birşey diyemeyiz. Ama gel gelelim bazı futbolcular var ki, ayakta durmaktan aciz işin hep alavere dalaveresinde, bir yerlere geldikten sonra laçkalaşıp işine saygısını yitirdiği halde milyonlar kazanan tiplere lafım.

Hadi sanatçılara gelelim, hiç bir başarısı çalışması olmadığı halde nasıl Kerimcan Durmaz denilen kişi nasıl bu kadar seviliyor, neden seviliyor, millet neyine hayran anlayabilmiş değilim sanırım zekasal bir durum oldu bu örnek.

Hak eden hak ettiğini alsa sıkıntı yok aslında. Benim lafım hak etmeden hakkından fazlasını alan hırbolara.