Bir Türk bankasının ceza yemesine sevinmek demek abesle iştigaldir, ihanettir. Amerikan mandacılığının gereği var mı. Siyaseten insanları sevmeyebilirsiniz en doğal hakkınızdır ama zararı ülkemiz ve dolayısı ile biz göreceksek bir zahmet artık birleşin, birleşelim bölünmeyelim bölmeyelim.
Başka Türkiye Yok.
ABD kendi keyfiyetine uyguladığı ambargo için bizim komşularımız ile ticaretimize karışamaz, karışmaya tenezzül etmemeli.
Ekşi sözlüktekiler kına yakacaklar herhalde ülkemizin herhangibir bankası ceza yeyince...
Bu yazdıklarını ülkeyi amerikan köpeklerine parsel parsel satanlara da, hatta satmaya gerek yok, ne istediyse babasının malı gibi verenlere de söylemeni bekliyoruz. Kimse cezaya sevinmiyor. Biz isviçre alplarinde falan yaşamıyoruz, bunun neticeleri hepimizi etkileyecek. Kendiniz gibi düşünmeyen herkesi, hadi onları da geçtim şu an gerçekleri söyleyen herkesi vatan haini, ülke düşmanı olarak görmek ne kadar kolay, değil mi?