Banner ya da sponsorlu bir reklam alınsa dediklerinize katılırdım.
Önce bir sakin olun. Komik olan konu dedim, size bir ithafım bulunmuyor. Okuduğumuzu algılayalım.
Bırakında insanları hatta siteleri bu kadar da ayrımlaştırmayın.
O site A partisini tutuyor nasıl B partisinin reklamı çıkar saçmalık demenize gerek yok.
Gerek yok yani, taraf belirtmeyin. Ayırmayın, ayrımlaştırmayın, ötekileştirmeyin.
Hedef haline getirmeyin.
Bırakın her şey akışında devam etsin, su kendi yolunu bulacak zaten. Ne bu gerginlik ?
Gayet sakinim üstadım ben.Sözcü zaten her fırsatta hükümetin icraatlarından namemnun olduğunun sathına vurgu yapıyor.Yani illede birilerini ayrıştırıcı olarak fişleyecekseniz,benden daha büyük etkenler mevcut.
Bu konu altında şahsıma "insanları veya fikirleri kategorize ediyorsunuz" gibi terennümler de bulunmayın lütfen.Ülkemizde herkes ideolojik görüşünü rahatlıkla dile getiriyor.Biz buna ayrışma değil "farklılık" diyoruz.
Real hayatımızda Hkp,hdp,Tkp gibi partilerin koyu sempatizanları ile omuz omuza verip çalışıyoruz.Yeri geliyor koyu münazaralarımızda oluyor lakin,farklı olmamız bölünmez olmamıza mani değil.
Tekrar belirteyim hiç bir şekilde,gergin değilim.Bu ara da sahur vakti yaklaştı,benden yana bir kusur olduysa hakkınızı helal edin.
Sözcü niye engellesin ki, hem muhalif yayın yapıyor hem de AKP'nin parasını alıyor.

Başka mecrada çıkmasındansa Sözcü'de çıkması bence Sözcü için daha doğrusu muhalifler için daha iyi
Yani bu konuda haklısınız,reklama iki tık atalım da Akp'nin parası gitsin bari.