zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizce ben bu dediğinizi bilmiyor muyum?

Farkındaysanız ben bu tür reklamların kaynağından engellenmesi gerektiğinin altını çizdim.Adsense panelini kullanan yetkili reklam inceleme merkezine girer ve reklam veren adwords hesabını veya alakalı reklamların alayını engeller ve sorun biter.

Bu konuda akıl vermeden önce,forumdaki herkesin en az sizin kadar webmaster veya adsense uzmanı olduğunu düşünmenizi salık veririm.

Bu haliyle komik olan ben değil sözcü gazetesi.Bir taraftan Akp politikasını eleştireceksiniz,o eleştirinin yanında Akp'nin oy isteyen millet vekili aday adayının reklamına yer vereceksiniz.

Yani sözcü,akp yandaşı oldu da bizim mi haberimiz yok,veya iyimserlikleri zirveyi mi gördü?
Banner ya da sponsorlu bir reklam alınsa dediklerinize katılırdım.

Önce bir sakin olun. Komik olan konu dedim, size bir ithafım bulunmuyor. Okuduğumuzu algılayalım.

Bırakında insanları hatta siteleri bu kadar da ayrımlaştırmayın.

O site A partisini tutuyor nasıl B partisinin reklamı çıkar saçmalık demenize gerek yok.

Gerek yok yani, taraf belirtmeyin. Ayırmayın, ayrımlaştırmayın, ötekileştirmeyin.
Hedef haline getirmeyin.

Bırakın her şey akışında devam etsin, su kendi yolunu bulacak zaten. Ne bu gerginlik ?