misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz yanlış düşünüyorsunuz. Ben diyorum ki, ortada bağış yapılması gereken bir para varsa, bu para siyasetçilere verilmemeli. A kişisinden B kişisinden bahsetmiyorum. Benim şahsi düşüncem, onca ihtiyaç sahibi varken, zaten zengin olan siyasetçilere maddi destek sağlamak saçma.
Hocam anladığım kadar ile konuyu YouTube'dan takip ediyorsunuz. Kurduğunuz cümleden bunu anladım. Sadece şunu söylüyorum bakın özet gayet açık ve net. Nasıl eğitim bütçesi ile milli savunma bütçesi farklı ise buradada durum aynıdır. Kendini devlet olarak düşün onada verirsin onada verirsin vermek zorundasındır. Ben bunu söylüyorum sadece. 81 milyon bilinçli olsaydı zaten herkes her sorun için 1₺ atardı her sorunu çözmemiz için 81.000.000₺ paramız olurdu. Çok farklı şeylerden bahsediyoruz şu anda, bende zaten yapacağım yardımı gani gani yapıyorum gönlüm rahat. 5, 10, 20₺'de artık ne kadarsa desteklediğim ve ülkeyi değiştireceğini düşündüğüm adama attım bunda bir sorun olduğunu hiç düşünmüyorum. Ona atmasam o parayı ya yarın gelirdi r10'dan biri dolandırırdı, yada gider bir paket sigara alırdım taksiye biner 300m gider taksiye verirdim vesaire vesaire. Umarım aradaki ince çizgiyi anlatabilmişimdir.