Herkes neden bu kadar üzerine gitmiş anlamadım. İhtiyaç sahibi onca insan, onca çocuk, onca hasta varken ben olsam, ben de İnce'ye maddi destek sağlamam.
Hocam yanlış düşünüyorsun, sen ihtiyaç sahibi çocukları her zaman düşünmüyorsun demekki. Ben aylık düzenli olarak Eskişehir'de bir aileye alışveriş yapıyorum. Muharrem'i destekliyorum ve bağış attım. Kızılay'a kan'da verdim bağışta yaptım. Sen çocukları düşün önce sonra Muharrem yada başkasını düşünürsün. Ben zaten bu adamların hiç biri ortada yokken çocukları düşünüyorum herkes zor zamanlar yaşadı. Onları anlamak boynumuzun borcu, bu insanın iç meselesidir gerçekten insan olan siyasetten bağımsız olarak bu iyiliği yapabildiğine yapar zaten. Yapanda yapıyor. Muharrem'e veya başkasına verirsin vermezsin ayrı konu. Lütfen farklı noktalara çekmeyelim, söylediğin şeyin konu ile hiç alakası yok. Senin dediğin zaten her insanın aklı selim olan durumu yerinde olan herkesin yapmakla yükümlü olduğu birşey he bu yardımı yapmıyor ve sadece Muharrem'e atıyorsa parasını öyle bir konu bulduğunda oraya yazarsın bu yorumunu. Biz öyle insanlar değiliz, belkide Muharreme atmasam cebimde kalsa 10-20₺ yarın r10'da dolandırılacağım o parayla bilemezsin. Direk yanlış düşünce.