Arkadaşım madem 16yaş siyaseti yaptığını kabul etmiyorsun, gider adaylığını koyarsın siyasetini yaparsın. Postlarımın hiç birinde siyasi bir içerik yok, partizanlıkta yapmadım. Burada Chp bayrağı dalgalandırıp partizanlık yapıyorsun sağdan soldan edindiği verileri artırıp eksiltip yazıyorsun. Partilere bağış yapacağınıza ekmek için kuyruğa giren, akşam uyurken karınları açlıktan ağrıyan çocuklara 5-10 lira atabilirsiniz şeklinde fikrimi beyan ettim.
160 yıllık yakın tarihten bahsediyorsun herşeyi biliyorum diyorsun birde üstüne Filistin topraklarını sattı israile diyorsun. Hayat tozpembe sana, 16 yaş siyaseti işte tam olarak bu. Kimse kimseye haybeden toprak satmaz. Neden sattı? Niye sattı? Sattı mı? Para aldı mı? bu soruları kendine sor ayrıca analitik zeka diye birşey var üzerine 3-5 farklı siteden 400-500 kelimelik bi kaç tane yazı oku. Sonra 160 yıllık yakın tarih analizlerini tekrar elden geçir.
Sana verdiğim 30 dakikalık analitik düşünce mentörlüğünün sonuna gelmiş bulunmaktayım. Hayatında başarılar.
16 yaş siyaseti yapıyorum tamam sizsiniz arkadaşım. 16 yaşında bi çocuğu başından savmanın en kolay yolu sorduğuna cevap vermektir.
Ekmek kuyruğuna giren akşamları aç yatan çocuklar YAHUDİ ÇOCUKLARI olsa, orasıda gazze değil israil olsa yine aynı postu atar bunları söylermiydin ? Sorum bu kadar basit analitik zeka yada büyük bir cevap gerektiren bir soruda değil EVET yada HAYIR sadece bu kadar.
Hocam bilgisi olmayan sizsiniz. Yazdığımı anlayamıyorsunuz. Nasıl ki Azerbaycan Karabağ için tanıyamıyorsa Filistin de aynı şekil Kudüs için tanıyamıyor.
Yarım saattir savunduğun Filistin bayrağı neyi temsil eder ? Şerif Hüseyin kimdir. Filistin nasıl ve neye karşı kurulan bir ülke. Filistin osmanlı ihanetinde kaç Türk şehit edilmiştir. Biraz tarih çok rica ediyorum ben cahilim tamam ama benden daha cahil olmayın yahu.