Olumsuz trader vermek için çok büyük sebepler olmalıdır diye düşünüyorum. Ufak bir mevzudan olumsuz trader vermek, insanların ekmeğine çamur atmak son derece itici bir durumdur bana göre. Orta yolu bulmak yerine, hızlıca tradere koşan insanları anlamadım anlamayacağım hiçbir zaman. Bence orta yolu bulup bu mevzu kapanabilir. Çok ufak mevzuyu almışsınız adeta deve yapmışsınız. Arkadaş bu forumdan ekmek yiyo belki bu olumsuz trader yüzünden rahat iş almayacak. Çok yanlış, sende emekçisin sende forumda iş yapıyorsun. Hemde forumdaki arkadaşlara 1 TL’ye yazdırıp forumdan, 1.50 ye 2 ye iş alıyorsun ve forumda 1 kişi bile sana laf etmezken, ufak bir durumda olumsuz trader veriyorsun adama. Sende 1-2 olumsuz trader ye bak bakalım iş alabiliyor musun? Emeğe saygınız olsun, herkes burada ekmek kazanmak, yemek yemek için var. Sende buradan ekmek yiyorsun az empati yap güzel kardeş. Yoruldum artık böyle şeylerden, sırf bu yüzden insanlardan iş almak istemiyorum. Neyse kişisel fikrimdir, azıcık oturun düşünün traderlerden önce iki insan çok iyi anlaşabilir bence. Eyvallah hayırlı kazançlar