okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 sene önce babama mersin devlet hastanesinden 5k para gelmişti. Banka gönderen bilgisini paylaşmadı. Kimseyi inandıramadık para geldiğine hastanenin muhasebe departmanı, ilçe müdürlükleri vs.. Para hala hesapta duruyor, dokunmadık da.

Sizinkide o hesap olmuş. Aman açim demeyin dursun kenarda
Aynen hocam tam olarak durum böyle, ve faturasını bile sitede "iptal olan siparişler" sayfasında "tamamlandı" etiketi altında görebiliyorum

harosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hediye edin eşe dosta 😂
Hediyeyi geçtim direkt 2-2,5 çıkarıp teklif edenler oldu da kabul edemedim işte ya

Benjamin Breeg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon melefon değil de hocam kararsızlığınızın ceremesini en çok müşteri hizmetleri çekmiş gibi görünüyor
Yok hocam onu hiç sanmıyorum ya, müşteri hizmetleri ceremeyi çekseydi depo ile aralarındaki bağlantıyı kurup bu sorunu yaşamazdık bence. İki ekip de uğraşmamış bildiğimiz bence.

EyraWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet sitelerine bildirin hemen çözerler.
Yazacağım en kısa sürede hocam, aklımda bakalım n'olur.

ytkeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapilanlardan adamlarin kafasi o kadar karismis ki eli ayagina dolasmis :d haliyle fazladan urun gondermeleri cok normal. ben olsam al dukkan senin olsun derdim :d
Bence de ama bu şekilde özet geçince karışık durmuyor ama bence hocam

AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
temizinden 1.000 lira vereyim ahaha
Hahaha yok hocam çıkartmak istesem 2-2,5 veren vardı da 5 sene sonra geri dönme ihtimalleri var sonuçta hahaha