9 sene önce sokakta gezerken ayak ucuma gelmişti oldum olası hayvanlara karşı sevgim çoktur ailemde hayvanları çok severdi ama evde bakılmasını istemezdi özgürlüğü kısıtlanmasın diye bir şekilde tuttuk evimizde bizdenmiş gibi yaşamını sürdürdü sonrasında rahatsızlıkları başladı 1-2 yaşlarında veterinere götürdük kalp hastası ve bronşit olduğunu öğrendik çok fazla yaşamaz dedi bizde onun üzüntüsüyle yıllarca baktık anneden ayırdıkları için süt ememediği için kemik yapısı güçsüz kalmış sürekli özel mama ile besledik param olmadı borç aldım ameliyat olamaz dediler üniversite hayvan hastanesine götürdük orda olabilir dediler veterinerlerinde bizleri yanlış yönlendirmesi daha çok üzdü 1-2 saat önce durumu kötüleşti hava verdik ama bi fayda etmedi nefes alamıyordu veterinere götüreyim dedim arabaya koydum orada öldü gerçekten zor durum insan acaip bağlanıyor daha öncede bir çok hayvan baktım ama bu kedimle bağımız çok farklıydı Allaha şükür 9 yıl yaşadı çok güzel hayatı oldu belli bir süre üzerimden atamayacağım bu üzüntüyü her halimize bin şükür kazayla insanlar ölüyor bir yandan savaştaki masum insanlar. Sabah olmasını bekliyorum ormanlık bir yere gömmek için huzurla uyu güzel kızım