maksimos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz siteler ne kadar kazandırır, yazıların tamamının özgün mü olması lazım, ne kadar zaman sonra kazandırmaya başlar, nasıl bir seo çalışması yapılması lazım, sosyal medya hitiyle nich sektör mantıklı mı
Umarım sorularıma cevap alabilirim, teşekkürler
yazılar kesinlikle özgün olması şart.
Bazı arkadaşlar başlık açıyor %0 ingilizce ile kazanabilirsiniz gelin paket alın tarzı inanmayın kelin ilacı olsa kendine sürer. Ya ingilizce bileceksiniz ya da makale satın alacaksınız ancak bu da sınırlı kalıyor nedeni de işin içine bizim TR de yaptığımız seo konusu giriyor. Yani biz nasıl sitemize bakıyorsak yabancı içerikli sitelerde de özellikle bu gibi tbmlerde daha da dikkat etmek gerekiyor. Normalde ingilizce sektör vermiyordum ancak elim gitti bir anda Zira sürece bakıldığında dil bilmemiz gerekiyor. Ben dili bilmediğim için adam akıllı giremiyorum nedeni de makale satın aldığımda gelen makalelerin içeriğini bile bilmiyoruz adam yazmış karalamış belki ? Bunun için dili olan kişilerin girmesini tavsiye ediyorum.
SEO çalışmasında lokasyon önemli ingilizce siteler için kalkıp ırakdan veya TRden host alınmaz. Özel ip ve lokasyon dile hakim olan yerden alınmalı. Koyuna ne kadar iyi bakarsan bize o kadar süt veriyorsa zamanla kuzu da verecektir. (işin püf noktası burada) Ayrıca süreç için şunu söyleyebilirim 50 makale yayınladınız searc consol kısmında arama trafiği - sorgular kısmında hangi kelimeden sitenize hit gelmiş ise o kelimelere yoğunlaşarak bir çok makale ağı kurup sitenize girin ki hitiniz artsın. Bunu şuna benzetebiliriz adam moda sitesi açmış 500 özgün makale girmiş ancak hiti 10 nu geçmiyor. Oysa ki hit getiren konuya odaklansa 10 makale ile 1000 lerce hit kazanabilir. Bunun da tüyosu google trends kısmında verilen kelime öbeğini yazarak milletin neler aradığını bulmak olacaktır.

Son olarak sosyal medya hiti ile hit çekilebilir ancak organik da yanında tuzu biberi olması gerekiyor.