Seo özellikleri mevcut alt yapı tamamen tarayıcı dostu yapılmıştır.
Tasarım Bootstrap v4.0.0 İle hazırlanmıştır.
Sayfa önizleme'de yavaşlama olmaması için gzip ve bir kaç sıkıştırma sistemi ile sayfalar optimize edilmiştir.
Platformu kendi mvc yapım ile kurguladığım için ekstra bir dosya açıp düzenlemeniz gereken bir yer gerekmiyor tüm işlemler yönetim kısmından yapılabilmektedir.
Facebook, Twitter vb. Platformlar için gerekli taglar optimize edilmiştir.
Breadcrumb sistemi mevcut sayfalar arası hızlı geçişler için giriş kayıt ve oturum dışı alanlar haricin'de tüm alanlarda mevcuttur.
Tasarım Bootstrap v4.0.0 ile geliştirildiği için tüm ekran boyutlarına uyumludur.
Yönetim panelin'de daha hızlı işlem yapabilmek ve kolay bulunabilirlik için datatables sınıfı mevcuttur.
Gelişmiş tanıtım ve makale arama sistemi mevcut.
Kullanıcılar ile iletişime geçilebilmek için facebook tarzı messager tadın da destek sistemi bulunmaktadır.
Geri sayım sistemi sayesin de şuandan sonraki zamanlar'da açılacak bir oyun var ise sistem buna göre tanıtım içine otomatik geri sayım alanı ekliyor ve açılış tarihine kadar geri sayıyor, anasayfa'da da o server için açıklacak server sayısına +1 ekliyor
Reklam sistemi bulunuyor 6 farklı reklam çeşiti ile sayfanın tasarımını bozmadan tüm sayfalara reklam yayabilmek mümkün bu reklamlar arka plan,popup,manşet,küp,bildirim,mini bar olarak 6 tanedir. Bu reklamlar için'de sadece arka plan 1 sefer eklenebilir diğerlerini bir'den fazla ekleyebilirsiniz çoklu reklam eklemek mümkün.
Server ekleyen kişiler için tanıtım indexi oluşturma sistemi tanıtıma özel olarak oluşmaktadır. Her tanıtımın ayrı tanıtım indexi oluşur.
Her kullanıcı makale ve tanıtım yazabilir ama eklenen her makale ve tanıtım öncelikle yönetim onayından geçer eğer siz onaylamaz iseniz bu tanıtım veya makaleler yayıma geçmeyecektir.
Her makale ve tanıtım için pozitif ve negatif beğeni sistemi vardır bu beğeniler sıralamadaki yeri büyük ölçüde etkilemektedir.
Makale ve tanıtımlara yorum yapılabilmektedir. Bu yorumlar yönetici onaylamadığı sürece yayımlanmaz.
Her kullanıcı için bir kullanıcı sayfası oluşmaktadır. Açtığı makaleler ve tanıtımların listelendiği bir profil sayfası
Makale ve Tanıtım sayfası oluşturulduğun'dan sonra her tanıtım ve makale için ekstra birde analiz sayfa oluşur bu analiz sayfası için'de makaleye veya tanıtıma yapılmış yorumlar beğeniler ziyaret sayısı gibi bir bilgi yer almaktadır.
Log Sistemi bulunmaktadır. Her kullanıcının site üzerinde yaptığı işlemler kayıt altına alınmaktadır. Ve kullanıcılar yaptığı bu kayıtları görüntüleyebilir.
Ban sistemi mevcut bir hesabı erişime kapatabilirsiniz.
Orientation sistemi mevcut bu sistem sayesin'de reklamlara kaç kere tıklanmış hangi reklama ne kadar tıklanmış hangi tanıtım daha çok ziyaret almış bu bilgilere sahip olabiliyorsunuz.
Bildirim Sistemi kendi içerisin'de reklamda olmakla beraber 4 çeşit bildirim oluşturabiliyorsunuz. Her sayfa'da erişim imkanıda bulunuyor.
Bootstrap'ın modal sınıfı sayesin'de ajax ile tek bir alanın tüm işlemleri anlık şekil'de aynı sayfa'da modal içerisinden yapılabilmektedir.
Swertalert2 sınıfı mevcut bildirimler, izinler, uyarılar bu sınıf ile verilmektedir.
Platforma özel mail şablonu bulunmaktadır bu şablon üzerinden iletiler yollanır.
Etiket Sistemi aynı etiketlere ait sahip makaleleri listelenmesini sağlar.
3 Tip hesap yetkisi bulunmaktadır. YÖNETİCİ,MODERATOR,UYE olmak üzere moderatör olan hesaplar makaleleri düzenleyebilir, analizlere bakabilir, yorumları düzenleyebilir,destek sistemine bakabilir,profilleri düzenleyebilir. Yönetici ise her şeyi yapabilir, Üye rütbesi standart yetkilere sahiptir yorum yapabilir,makale yazabilir,tanıtım oluştura bilir,beğeni verebilir.
FAQ Sistemi mevcut yönetim üzerinden sıkça sorulan sorular oluşturabilir ve cevaplayabilirsiniz.
Güvenli şifre sistemi bu sistem sayesinde hesaplarını güvene alabilirler.