Merhaba Arkadaşlar Rent A Car Scripti yazdım. Fakat daha önce R10 da bir sorun yaşadım onu nasıl çözeceğimi bilemediğim için link vermiyorum. Themeforestten satın aldığım html bir tasarıma php kodlama yaptım. Daha önce 1 hafta gibi bir uzaklaştırma almıştım. Sebebi bana ait olmayan bir tasarımı sattığım içindi. Bu neden ile yetkililerden bunu nasıl çözeceğimi araştırdım çözemedim. Arkadaşlar sıfırdan kendim kodladığım ve Rent A Car da olmayan bir özellik de ekledim ben muhasebeleştirme sistemi de ekledim. Sistemi satma şeklimde scripti alan kişiye ilk yıl hosting ücretsiz veriyorum ve her türlü kodlamadaki sorunda destek veriyorum. Ama kodları vermiyorum. Sistemin fiyatınıda o neden ile uygun tuttum.

Sistemin özelliği siteden kiralanan bir araçın muhasebesinide yönetim panelinde tutmaktadır. Ziyaretçi kendisi de arabayı rezerve edebiliyor. Rezerve edilen araç kiralanmış araç statüsüne geçmektedir. Site sahibi de şirket sahibi yani o günden itibaren ücretini kiralayan kişiden alacaktır.

Sisteme yakında gelecek özellik: Kredi kartı ile ödeme sistemi de gelecektir. Sistemin fiyatını da sadece 200 TL olarak belirledim. Düşündüğünüz takdirde Pm isteyebilirsiniz. Themeforestten satın aldığımı da themeforest panel resmini de atabilirim. Yönetici arkadaşlara bilgileri verebilirim girip bakabilirler. Sistem tarafımda geliştirilmeye devam edecektir. Alıcı arkadaşlara da ücretsiz entegrasyonu yapılacaktır. Sistem tamamen yönetim panelinden yönetilmektedir.