Kimse kusura bakmasın.. Bunlar din adamı filan değil din tüccarları düpedüz.. Yanmaz kefenler, peygamberi rüyada gösteren terlikler ya da ne ise vb ürünlerini satmak için dini pazarlayıp rant elde eden kişi yada kişiler din adamı değil din tüccarıdır benim gözümde. Dini özünde ve içinde yaşayanlara saygım sonsuz amma toplumlarda desinlerci süslümanlara katlanamıyorum maalesef.. Bu vatandaşta insanlara şükretmeyi nasihat ediyor ama paraları cukka cukka cebe indiriyor. Madem şükretmeyi öğretiyorsun aldığın o paraları bağışlasana yetimler yurduna, darülacezeye ya da topluma hayırlı bir iş için.. Yok ufak bir meblağ göstermelik desinler diye bir yere biraz yardım edilir onunda reklamı yapılır sonraki sene tahsilata devam.. Asıl suç bunlarda değil bunlara prim veren halkımızda maalesef..

Ek olarak din adamı diye bunlar değil Gezi olaylarında iktidarın onca baskısına rağmen "Ben Allah'a karşı sorumluyum, yalan söyleyemem" diyen Dolmabahçe imamıdır benim gözümde gerçek din adamı.. Onunda zaten işlerine gelmediği için çektiler görevden..