Varro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
su sıcaklığı 90 olunca vites boşken aniden dip gaz yapıp çekin arkadan yine duman çıkarsa sorun var demektir aynı zamanda motor suyuna yağ karışmış mı
Denemedim hiç deniyeceğim hocam hareket halinde hiç farketmetmedim araç durur vaziyette çıkardığını farkettim bunu bugün takip edeyim.
sem10line adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kaçak tam olarak nerede alt tıpadamı ona bir bakın motor bulgundansa sıkıntı çıkabilir herhangi bir usta yerine peugeot servisine göstermenizi tavsi ederim enjektörleri değiştirtiniz ve daha önce kullandığınız temizliciyi tekrar kullanın 1 ay kadar süre içinde dumandan kurtulmuş olacaksınız
Motor önünde uzun ince bir boru var hocam tam olarak o borudan kaçırıyor. Önce buradan verilen fikirleri ve kendi fikirlerimi uygulayım sprey ile felan baktım olmuyor son çare servis yolları gözükecek.

Automatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denemedim hiç deniyeceğim hocam hareket halinde hiç farketmetmedim araç durur vaziyette çıkardığını farkettim bunu bugün takip edeyim.

Motor önünde uzun ince bir boru var hocam tam olarak o borudan kaçırıyor. Önce buradan verilen fikirleri ve kendi fikirlerimi uygulayım sprey ile felan baktım olmuyor son çare servis yolları gözükecek.
Ek olarak bahsettiğim boruda değişecek hocam

eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enjektör değişimi ciddi paradır, enjektörleri revize eden yerler var daha uygun maliyetle halledersin, hem yakıt düşer hem çekiş artar, dumanı da keser
Hocam çok fena pahalı hemde benim 800 tl dediğim çıkma hali sıfır fiyatlarını hiç düşünemiyorum.

eslao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
enjektör değişimi ciddi paradır, enjektörleri revize eden yerler var daha uygun maliyetle halledersin, hem yakıt düşer hem çekiş artar, dumanı da keser
Ek olarak sizin söylediğinizin aynısını usta da söyledi araç dizel ama dizelle alakası yok çok yakıyor.