krypton adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 ağustos’da ehliyete yazılacam süreç hakkında bilgi verirmisiniz ?
Hocam benim sürücü kursum tanıdıktı o nedenle süreçler çok hızlı ve acele oldu ama iyi oldu. Sürücü kursuna kayıt oldum derslerin hiçbirine gitmedim telefonuma uygulama indirerek sorular çözdüm sınavımıda yazılı sınav yerine elektronik sınav olarak tercih ettim neden elektronik sınav sonucu hemen belli oluyor işlemler daha hızlı yürüyor diye fakat ben istanbulda yaşıyorum istanbulda elektronik sınavı bayağı geç tarihe atıyor o nedenle elektronik sınav randevumu eskişehire aldım sabah gittim sınava girip akşam geldim 94ile geçmiştim. bunu hemen sürücü kursuma haber ettim ve direksiyon sınavımı en erken tarihli olarak belirlediler direksiyon sınavımıda başarılı sonuçlandırdım herşeyi halledip dosyamın hazırlamasını bekledim paramı pulumu hazırladım dosyam hazırlandığı gibi ehliyet harçlarınınyatırdım son olarak nufüs müdürlüğünde tanıdığım vardı gittim saolsun halletti işlemler böyle gerçekleşti mobilden yazıyorum inşAllah doğru anlatabilmiştirim aklına takılan soruların varsa pm gönderebilirsin başarılar Allah yardımcın olsun