Merhabalar,
Yaşım 20, bu dönem Ön Lisans düzeyinde Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olacağım. Değişen yönetmelikle beraber 5 Mart'tan bu yana Tam Zamanlı bir şekilde staj yapıyorum. 21 Temmuz'da DGS sınavım var, kimine göre kolay kimine göre zor bir sınav, zor olan kısmı iyi bir puan aldıktan sonra başlıyor, kontenjanlar çok düşük seviyede. Sınava çalışıyorum ama yetersiz olduğunun farkındayım ve bu sene ilk kez gireceğim sınavda ya başarısız olursam ya kalemi oynatamazsam diye düşünmekten inanın saçım bile dökülmeye başladı. Stresten dolayı ellerim arada bir karıncalanıyor. Cidden zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum. Staj yerinden yemek dahil hiçbir ücret almıyorum, iş arıyorum, ufaktan buluyorum da ama bu seferde ya okul olursa bırakırsam diyorum. Bulunduğum yere yakın çok güzel bir hosting firmasında iş buldum fakat ileride olurda okulu kazanırsam Vardiyalı sisteme ayak uyduramam diye dürüstçe ilk aşamada söylüyorum ama tahmin edebileceğiniz gibi olumsuz oluyor.
Derdim şu okul benim için birinci planda mühendislik okumak istiyorum, eğer okul kazanırsam da ikinci öğretim yazıp gündüzleri çalışıp hem kazanç hemde tecrübe edinmek istiyorum ama okul kısmında başarısız olacağımı, bunun arkasını toplayamayacağımı düşünüyorum. Önerileriniz benim için çok önemli, şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
Merhaba, bu sene kazanamazsan üzülme seneye tekrar gir, DGS inan bana çok kolay bir sınav geçen sene girip hukuk kazanan biri olarak söylüyorum, senin sadece matematik yapman lazım Türkçe yapmana bile gerek yok

Bence bu seneyi es geç şuan otur proglamla bilgini ileri seviyeye taşı DGS'ye son 6-7 ay kala çalışmaya başla, eğer şimdi başlarsan sene ortasında sıkılacaksın ve bırakcaksın bu evleri yaşamış olarak söylüyorum

Geometri çok önemli kimse geometri yapmaz ama çok kolay sorarlar geometriyi boşverme

Eğer yardımcı olabileceğim başka konu varsa bana pm at oradan tüm taktikleri veririm sana