Reberaksumer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamın AleykümHerkes yaza bomba gibi bir sayfayla girmek istiyor. Önce kendimden bahsedim ben 6 yıldır sayfa kasma işleriyle uğraşıyorum yani bu yüzden hangi paylaşım daha çok dikkat çeker daha çok takipçi getirir biliyorum.
Facebookda 3k sayfayla 0dan açılmış 1 sayfayı 1k yaptıgım zamanlar olmuştur. İnstgramda 400k sayfanın 250k sayfaya 1k kasamadıgı zamanda 50k ile 1k üye kastıgım zamanlar olmuştur.
Başlıkta bahsettigim yatırım açtığınız 0 mizah, söz, aşk tarzı sayfalarınızı 50kya kadar kasıyoruz ( öteki tarz sayfalarda kasıyoruz fakat fiyat degişio ) 50k yaptıktan sonra size keşfet hakkında bildigim herşeyi ögretiyorum ve keşfete düşürmek ve sayfanızı kasmak için 1aylık program hediye ediyorum. TAKİPÇİLERİMİZDE KESİNLİKLE BOT VB PANEL YOKTUR HEPSİ ORGANİKTİR.
Kasım bittikten sonra sayfanızı hangi taktiklerle kastımı size ögretiyorum karşılıklı reklama girdinizde sizin etiketlerle 1k kasıyosa verecegim taktikle en az 3k - 5k kasarsınız.
50kyı ortalama 2 ay gibi sürede kasarım, belli olmaya bilir 20 - 25 gündede bitebilir insanlar sabırsız olup çabuk kas hemen bitir dedigi için gün sayısını bilerek fazla tuttum
50k yaptıktan sonra size verdigim programla ve keşfetle sayfanızı kasabilirsiniz isterseniz daha fazlada kasabilirim

Fiyat : 3000 tldir 50k kasım için
Fiyatlar sürekli degisebilir bunun sebebi ( HER İNSAN PARAYA SIKIŞABİLİR BU YÜZDEN 3000 YERİNE 2500e KASABİLİRİM 2200 BİLE OLABİLİR FACEBOOKDA ÇOGU KİŞİNİN KASAMADIGI DEKARASYON SAYFASINI 5TLYE KASMISTIM KSINI )
Fiyat artabilirde bunun sebebi ( ELİMDE ÇOK SİPARİŞ VARDIR SİZİ TANIDIGIM BİRİNE YÖNLENDİRİRİM ODA 3000E KASMAZ 3200 DER ) sebebi budur.
Detaylar için pm isteyebilirsiniz.
R10 dışı iletişim whatsapp : 05074964899

Yaşınız 19 6 yıldır sayfa kasiyorsunuz ilginç