Hala paket alanların olmasına şaşırıyorum.10 tl ye paket satılıyor.Bu işler 10 tl lik 20 tl lik verilerek olsa aylarca sosyal paylaşımlarla tek tek backlink eklemek için niye bu kadar zahmete girelim.100 tl lik alır ayağımızı uzatır keyif yapardık.
hocam yıl olmuş 2018 hala bu paketler satılıyor ve hala alan var mı? Siteyi 20k ya çıkarmak bir başarıdır. Ama yaptığınız bu girişim bence çok yersiz olmuş.
Reddedin bence hepsini. sosyal medyaya yoğunlaşın. (Facebook, twitter, pinterest, google plus vs) Backlink eskide kalıyor artık yavaş yavaş.
haklısınız yaptık bir hata işte zararın neresinden dönersen kardır. hocam şimdi arkadaşım yaptığı çalışma linklerinin tümü bende var. google disalow'dan bu linklerin tümünü eklersem ve reddedersem olur mu yani link sayısı fazla olduğu için söylüyorum veya başka bir yöntem var mıdır?
arkadaşlar 700 800 tane link var bunların hepsini bir txt dosyası ile disallow aracını kullanarak göndersem herhangi bi sıkıntı yaşarmıyım 800 tane linki alt alta yazıp yollamak problem çıkarır mı merak ediyorum