millet 3 kurus kazanacam dıye 8 takla atıyor akşama kadar canı çıkıyor noluyor bu devlete koyun gibi yasasın isdıyorlar bir yerden para almıyacan vermıyecen paralara el koyacana bankaları kapat en güzeli arkadaş geçen bana hesabına gonderım dedi 2 bin tl sakın gonderme blok falan koyarlar ben gelir alırım dedim vallahı korkar olduk

Sosyalreklamci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş bankası bu konularda titizdir özellikle sanal bir ürün veya bir satış dahi yapılsa banka hesabı açmanıza izin vermez (Yasak)
Sonrasında Firma hesabı açmanızı isterler yani sürekli inceleme yapar iş bankası 5000 Tl üzeri ayda giriş oldugu taktirde dahi bloke koyabilir
Sizin duruma gelincede üzüldüm ama para girdi çıktı yoksa sorun teşkil etmez sadece nerden geldiğine bakarlar o 75000 tl nin
yasal bir durumsa açılır yoksa inceleme başlatılır ...
ya usta benim anlamadım birilerin eniştesi bu enişte emekli birde geliri beli gideri belli hani oglu gibi iş adamıda degil gemicikleride yok man adasinda şirket kuruyorlar milyon dolarlar tranfer edıyorlar bu paralara niye el koymuyor bankalar sadece bizemı yaziktir günahdir bu millete