Selamlar,
Domainden proje çıkarmaya çalışmak gerçekten çok tehlikeli bir strateji. Doğru olan yol; bir fırsat alanı bulup, projeyi kurgulamak ve kurgulanan projeye göre domain seçimi yapmak. Domain dünyanın en iyisi de olsa, marka inşa etmek için gerçekten ciddi efor ve para harcamak gerekiyor. Bu sebeple kısıtlı kaynaklarla yapılacak projelerde markalaşma yoluna gitmeye çalışmak yerine, doğru içerik strateji ile sosyal medya veya arama motoru kaynaklarından trafik elde etmeye çalışmak daha doğru bir strateji. Başta söylediğim gibi domainin önemi yok. 10$'a her projeye uygun domain bulma şansınız var.
Toparlarsak bence bu soru ile hiç vakit kaybetmeden soruyu tam tersine çevirin. Alanı belirleyin, içerik planınızı çıkarın sonrasında bu projeye uygun domaini tartışalım
P.S: Tüm söylediklerim içerik tabanlı, gelir modeli reklam olan projeler için geçerli.
üstadım değerli yorumun için çok teşekkür ederim. aklımda bir proje vardı aslında bende ona göre aldım bu domaini. ama şimdi beni zorlayacakmış gibi gelmeye ve gözüm korkmaya başladığı için acaba başka birşeyler olabilirmi diyerekten fikir alış verişinde bulunmak amacıyla sormuştum.