Ödeme itirazı olarak alınmış olabilir , eğer bankayı aradığınız da harcama itirazı yaptıysanız kart çalıntı işlemine tabi tutulmuş olabilir. Ancak böyle durumda elinizde var olan kredi ya da banka kartları da kapatılmaktadır. Hesabınız açık kalır, yalnızca kartlarınız bloke edilir. Böyle bir durum yaşandı mı acaba ?
Yok hocam, aktif herşeyim. Kullanıyorum
Akbank olsaydi 60 gunun sonunda paran kosulsuz hesabina yatardi.Gecen yil bir firma tarafindan dolandirilma neticesinde 21 Bin TL geri odeme aldik.Firma yurt disiydi ve odemeler kreri karti ile yapilmisti.Ayni firma icin yapi kredi olumsuz olarak dondu.4 bin TL'nin uzerine bir bardak su ictik anlayacaginiz.Insallah olumlu sonuclanir yapi krediye ben hic guvenmiyorum.
Katılıyorum hocam, akbank'a geçmeye çalışıyorum ama onunla da ufak bir problem yaşıyoruz, neredeyse 5 yıldır kullandığım telefon numaram başka birinin hesabına bağlıymış. O nedenle kendi numaramı kendi hesabımda kullanamıyorum, gişe'de nasıl yapıcaz diye sorduğumda zor iş falan deyip geçiştirdi, bende çok zaman bulamadığım için üzerine düşemedim, farklı bir telefon bağladım, onu da aktif etmek için sms gönderip gelen kodla tekrar atmye falan gitmem gerekiyor, telefon da benim olmadığı için gerçekten uzun iş. Yapı krediyi bir iş yüzünden kullanıyordum, sonra rahat geldi, kullanmaya devam ettim ama şu ara gerçekten çok rahatsız edici oldu.