Arkadaşlar, selam;
Gearbest üzerinden, 4. ayın 25'inde 25$'a bir cihaz aldım, daha sorna (10 dakika sonra) fikrimi değiştirdim ve iade isteği oluşturdum. Yarım saat içerisinde iade talebim onaylandı, paranın gittiği, paypal'a 3 gün, karttan alanlara 7-14 gün arasında paranın geri döneceği söylendi.
1 Hafta sonra, yapıkredi'ye talep gönderdim, param havuzda mı diye sormak için. Hiçbir dönüş olmadı, birkaç gün geçince hatlarını aradım, bana talebiniz gözüktü vs. bir şeyler dediler, 120 gün bekleyeceksiniz, harcama itirazınız incelenecek dediler. 120 gün sonra da paranızı belki geri alamazsınız dediler. --Buraya döneceğim--
Aradan 20 gün geçti, dün direk şubeye gittim, anlayışlı bir bayanla konuştuk, bana havuza düşerse paranın hesabıma düşeceğini, bankada kalmayacağını söyledi. Benim ilk oluşturduğum talebin de iade değil, alışveriş itirazı talebi olarak yanlış anlaşılmış olabileceğini falan söyledi.
Gearbest'e ben daha önce siz benim paramı göndermediniz mi diye destek oluşturmuştum; 2 kez gönderdik dedikten sonra:
https://i.hizliresim.com/G9qYr6.png
Bu görsel ile de kanıt sundular.
Şimdi beni kim kazıklıyor, benim param kimde, yapı kredi mi vermiyor, gearbest mi vermiyor? ben kime gidicem, kime mesaj atıcam, açıkcası gearbest'e daha yazmaya utanıyorum çünkü adamlar bu payment resmine kadar attılar, ama yapı kredi bana elle tutulur hiçbir şey sunmuyor, gelse verirdik diyorlar o kadar.