olay sadece görsellik de değil
maksad mikropsoft un hegomanyasına hedef ise o seviyede olmak lazım
mikropsoft & android bilişimde acemi ve düşünmeden birşeyler yapmak isteyen .. next next ile işlem yapmak isteyenlere yönelik
evde 2 monitörüm var ve 5+1 ses sistemim... kullanmak işkence oluyor archman da bile.
ubuntu nun görselliği vs hoşuma gitmedi. xubuntu kurdum. 17 de bir nedensiz hata mesajı çıkıp duruyor idi. 18 de bu giderildi ama insanlara soruyorum. 14 den 18 e ne geliştirdiler ???? kernel ise.. maalesef *nix in genel yapısında kernel gelişimi update i modüler olup versiyon olması için en basitinde EFS den HFS gibi veya 256gb ram den 2tb ram sınırına çıkmaları gibi extrem özellikler ki kernel daki bu değişiklik de aslında versiyon sayılmaz.
birtek gnome da değişim oldu reel manada.. bunu da versiyon olarak yayınlamanın amacı nedir bilemedim
manjaro 18 betasının indirdim. youtube da paylaşana sordum. 17 den 18 e ne fark etti. cevap yok.
bir zamanlar versiyon nosunun önemi vardı. chrome ile maalesef bu sorun yaşanmaya başladı. kendi her çıkarttığı bug için versiyon no verince firefox başta herkes yapmaya başladı
eskiden erp diye bir tanım vardı.. crm ayrı idi.. şimdi netde görüyorum crm adında erp ler var.. iyide kardeşim crm kelimesini kullanmanın amacı nedir ? moda crm kelimesi olmuş, erp de ne var ise.. ki bu yazılımların içinde crm kısmı da bulunmuyor bir çoğunda.
linux dünyasında herkes kendine özel bir dağıtım hevesinde ama paket kurulum yönetim konusunda reel bir ilerleme olmuyor
bir önceki versiyonda skype ekran boyutu değişmiyor idi. şimdi o bir miktar sorun giderilmiş ama bu sefer de windows daki gibi boyutu istenilen ebatda küçültmek imkansız.. eskisine göre tabiki iyi.
linux dünyasında en güzel ve sorunsuz çalışan yazılımlar sanırım dock ve conky olsa gerek.