Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adet veya blok halinde fiyat belirtirseniz düşünebiliriz ilgili arkadaşlar bu yönde yazmamı söyledi buradaki.
Hocam teklif vereblirsiniz. Toplu yada tek tek. Fiyat veremiyorum.
hyllet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi parça var hoçam cem karaça dervişhan olanda birde nil burak görmüştüm resimerinizde tekrar bakarmısınız eger çalışır durumda ise dervişhan için 40 tl ödebilirim koleksiyonçu degilim bir abime hediye etmek için alıcam.
Özel mesaj ile bilgi verdim hocam.
caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam birkaç tanesine baktım google'dan yıpranma seviyesine kadar fiyatta farklılık gösteriyor, elinizin altındakini bir hazine olarak da satabilirsiniz, bir çöplük de. Herşey size bağlı, plak çalar bir cihaz bulun ya da birinden ödünç alın. Bir defter bulun ve tek tek hepsini adıyla beraber not edip çalışıp çalışmadığına bakın. Ardından defteri alıp bilgisayar başına geçin tek tek şarkıcı-şarkı plak al vs. olarak aratın bi genel fiyat analizi yapın, 10 liraya da plak var, 20 liraya da, antika olunca çok pahalıya satan da var, ondan sonra işte baktınız hepsi 10-20 lira, ister genel fiyat çıkartın ortalama mesela 1 milyar falan atıyorum, ya da tek tek toplayıp bir fiyat oluşturun, yoksa o kadar plağa adamlar size en düşük bir fiyat verir sizi kazıklar.
Hocam bende az çok araştırdım elimde olan birçok plak dönemin hit parça ve sanatçıları, değerli gözküyor. Değiniz gibi denemek gerekli ama şuan öyle bir imkanım yok. Kondisyonları gayet iyi gözüküyor.
utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam temiz demissiniz ama bunlari takıp denemeniz lazım, bizde de var 200 kadar dinliyoruz ama aralarinda bozuk olanlar var onlar çöp zTen
Haklısınız hocam, ilk fırsatta plak çalar alıp denemek istiyorum ama şu aralar zor, elimde olan birkaç plağı internetten dinledim o cızırtı çok zevk veriyor, bir de plak çalarda dinlesek nasıl olur.
Lovegood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum yıpranma durumuna göre fiyat biçmek gerekiyor. Normal 45'lik plaklar genelde 10TL gibi bir fiyata satılıyor çoğu yerde
Hocam sahibinden de satılan plakları inceledim çok kötü durumdaki planlara o fiyatı istiyorlar, bazılarının orta tutacak yeri kırık, etiketleri aşınmış. İyi durumda olup dönemin hit plaklarının fiyatları yüksek.