Uyarınız ve görüşünüz için çok teşekkür ederim kardeşim ancak ben onların Allahtan başka taptıkları her neyse İslam dininden başka inançları neyse ben onlara dil uzatmadigim hakaret etmediğim sürece böyle bir terbiyesizlik yapacak karakterde insanlarda var diyorsunuz yani ancak şurası da var ki dinimiz de bananecikik yoktur
Hocam anlamadınız, adamlar Allah'ı görünce tartışma başlatıyor, fitne işte, milletin ağzı torba değil büzülmüyor, sizin onların taptığı yada tapmadığı şeye dil uzatmanıza gerek yok, siz Allah deyince adamların fellah diyesi geliyor. Bananecilik ayrı bir olay, mesela, kudüs elden gitti bugün, ona banane dersen o zaman Allah'a yalvar yakar, ayvayı yedin, ama görüyoruz forumda her şekilden insan var, siz burada bir şey paylaşınca illa kavga çıkacak, ben bugüne kadar bir şey keşfettiysem o da kendinde ilim var sanmayacaksın, ben birine Allah'ı anlatmaya, dini övmeye çalıştıkça onun dinsizliği artıyor. O yüzden kimsenin vebaline girmeye gerek yok, hatta eskiden
gerçek alimler bir soru sorulduğu zaman "soracak beni mi buldun" diye kızarlarmış çünkü ilmi olan başkasının kalbindeki kilidi kıramayacağını bilirmiş. Kısacası zaman kötü, kendinle ve nefsinle olan savaşı yeneceksin, kendi nefsini yenmeden başkasının nefsini yenemezsin.
Özellikle insanlara dini anlatıyorum diye riya'ya da kapılmamalıyız, riyayı iyice araştırın, bir yerden sonra şeytan insana iyi bir şey yaptığını sandırıp namazı kıl kıl diye bile üfler çünkü bilir ki o adam kibirlenecek. Ha ben bunları yazıyorum diye sanmayın ben dini hafife alıyorum, belki forumda dini en çok önemseyenlerden biriyimdir ama artık takdir Allah'ın deyip tartışma olan yerden kaçıyorum. Ne demişler, b.okun yanından geçsen de üstünde hoplayanlar sana sıçratır.
"HOPE mi HOPA mı" diye sormanız çok garip.
Burayı Webmaster forumu diye kullanıyoruz. Dini içerikler görmek için değil.
Off-topic'in türkçesine bakmanızı tavsiye ederim.