O bi tuş olayını bana söylediklerinde "O bir tuşa siz bassanız ben burada olmazdım" deyip servis ücretimi yazıyorum.

Yaklaşık 18 senedir bu işteyim, windows xp'den beri öyle düşünün. Bu tür şeylerle hep karşılaşıyorum.

Grafik işinede 4 yıldır varım. Donanımdan daha da zor. Adama 10 üzeri logo çizdim, iş inada bindi 14. logoda eh işte dediği bir logoyu yakaladık ve üzerinde tüm değişiklikleri yaptık bitirdik. Tamam mı hala eh işte. Tamam dedim bu iş olacak logo bitti. Vektörelleri teslim ettim (tanıdık da şimdi sesimi de çıkaramıyorum). Borcumuz ne dedi (tanıdık ya ) at abi birşeyler ne diyeyim (verdiği parayı yazmayayım bu kadar üye küfür etmesin)
"Senin işin de rahatmış, iki tık tık parayı kazanıyorsun" en az 20 kez yanına gitmişim, toplamda 10-15 gün saatlik süremi yemiş iki tık. Yemin ederim sırf böyleleri için eski celeron kalın hp yada ibm lerden alacağım kafalarına geçireceğim.

Bu sektör budur. Senin işin bilgisayar da ya. Kolaydır. Sen bilgisayara şunu şöyle yap dersin o da yapar, karşındakinin gördüğü odur.